Elegáns külső: sötétbarna.

Mind az 5 funkció elektromosan állítható!

IMG0892
IMG0882
IMG0887
IMG0888
IMG0881
IMG0886
IMG0885
IMG0891
IMG0893
IMG0895
IMG0889
IMG0890


Funkciók:

  1. Magasságemelés egy gomb megnyomásával (fel-le). Kíméli a gondozó derekát például a rendszeres pelenkázások alkalmával, könnyebbé teszi az orvosi, ápolói kivizsgálást, vagy a masszírozást. Az állítható magasság segíti a mindennapi életvitelt.
  2. Felültetés (fel-le). Egy gomb megnyomásával tetszőleges dőlésszög alakítható ki a fekvő és az ülő helyzet között: ülő, félfekvő, háromnegyed fekvő pozíció. Segíti a beteget abban, hogy kényelmes ülő testhelyzetben étkezzen - akár ágy fölé tolható étkezőasztal vagy ágyasztalos éjjeliszekrény felhasználásával -, elérjen magasabban lévő tárgyakat.
  3. Láb polcolható gombnyomásra elektromosan, a kiválasztott magasságig. Ülő testhelyzet esetén a kissé megemelt térd kényelmesebb testhelyzetet biztosít (például a 3. és a 6. képen).
  4. Az ágy hosszanti irányba is dönthető a láb felé (1. és 2. kép: antitrendelenburg pozíció). Ha ezt a lehetőséget a felüléssel és a láb polcolásával egyidejűleg veszi igénybe a beteg és gondozója, az ágy fotelszerű alakzatot vesz fel, és a beteget az ágyvég se zavarja a társalgásban vagy a tévénézésben. Fekvőhelyzetben refluxosoknak ajánlott az ágy enyhe láb felé döntése (erről e-mailben tudunk további képet küldeni).
  5. Az ágy a fej felé is dönthető hosszanti irányba (trendelenburg pozíció). Alacsony izomtónus, petyhüdt, laza izomzat (akut hypotonia) és a vérmennyiség kóros csökkenése (hypovolaemia) esetén alkalmazható testhelyzet, ami javítja az életfontosságú szervek vérellátását. 15 foknál meredekebb lejtés orvosi javaslat nélkül nem ajánlott. A kényelmet szolgálja, ha ülő pozícióban kissé fej felé döntjük az ágyat (a 9. képen erősen döntött helyzet látható).


Mindkét oldalon osztott szekciós oldalrács, tulajdonképpen 4 darab oldalrács. Szükség szerint bármelyik egy mozdulattal felemelhető, vagy alaphelyzetbe állítható.

Az ágy könnyen mozgatható: központilag fékezhető 4 keréken gurul. A kerekek esztétikus takarásban vannak.

6 hónap garancia!

6 hónap garanciát vállalunk erre az eszközre!
Szállítói kapcsolatokkal rendelkezünk.

A helyszínen átadás előtt kipróbálható minden eszközünk.

Minőségi használt termékek.